Треньорът на Монтана: Ще сме гости във всяка среща

Треньорът на Монтана: Ще сме гости във всяка среща

Монтана ще продължи и през пролетния дял от първенството да играе домакинските си срещи на градския стадион в Ловеч. Старши треньорът Атанас Джамбазки отчита това като голям минус. "Ще сме гости във всяка среща, затова се налага да променим и тактиката, ще играем на контраатака, нещо върху което работихме на лагера в Алания", заяви Джамбазки.

Отборът със сигурност ще се завърне на стадион "Огоста" от новия сезон. През пролетта и лятото предстои да бъде извършен основен ремонт на официалния терен на стадион "Огоста", проблемът с осветлението също ще бъде решен. Атанас Джамбазки останал приятно изненадан от професионализма на Даниел Гаджев и разкри, че Монтана ще се раздели с няколко футболисти, с които предстоят разговори до края на седмицата.

В момента се търси отбор, на който да бъде преотстъпен 19-годишият централен защитник Юлиян Чапаев. Заради контузия юношата на ЦСКА не замина с отбора на лагера в Алания. "Чапаев пропусна цялата подготовка на отбора и ще търсим варианти за него. Знаете, че взехме на лагера в Турция Саа, който се представи добре и ще се конкурира за титулярното място в центъра на отбраната с Михов и Бамба", обясни треньорът на Монтана.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички