Джамбазки освободи двамата италианци

Джамбазки освободи двамата италианци

Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки освободи двамата италианци, които пристигнаха вчера на проби на стадион „Огоста”. Единият от тях е вратар, а другият вътрешен полузащитник, като така и не станаха ясни техните имана, както и от кои отбори идват. Двамата обаче не успяха да впечатлят в двустранната игра, която монтанци направиха, и след нея те бяха отпратени.

Мачлето пропуснаха едно от новите попълнения в зимната селекция на Монтана - дошлият от Кипър вратар Корин Брокс, както и нападателите Андреас Васев и Александър Славейков. Тримата са болни, с висока температура и останаха да се лекуват вкъщи. Повален от вирус е и лекарят на Монтана д-р Владимир Пекачев.

В тренировъчната игра участваха Костадин Дяков, Юлиян Чапаев и привлеченият от Нефтохимик (Бургас) защитник Иво Малинов. Тримата имаха здравословни проблеми в последните дни, като Дяков дори пропусна старта на подготовката на отбора. Получилият няколко дни допълнителна ваканция, които той изкара в Испания, голмайстор на монтанци Стивън Петков също бе много активен в тренировката.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти