Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Юнският Про Голф Ранкинг с отличия за двама румънски голфъри.

Юнският Про Голф Ранкинг с отличия за двама румънски голфъри.

Второто за 2018-а година обновяване на Про Голф Ранкинга на голфърите-аматьори в България донесе и първите ефекти от новите правила за пресмятане на класацията. През месеците април и май, голфърите имаха възможност да заработват точки от 13 турнира в страната, включително и от крайморските ни игрища, общо 26 Про Голф Ранкинг събития за последните 12 месеца, в сравнение с едва 14-те, определени от старите правила.
Отличени през този месец са двама от най-активните румънски голфъри. Те се намират на челни места в ПроГолфРанкинга и се надяваме да продължат със спортния си хъс и да се придвижват към върха.
В дивизия „А“ наградните ваучери отидоха при Клудиу Строе. Той печели:
Ваучер за 2 безплатни игри с включено бъги на Голф Клуб Правец и ползване на рекламен автомобил от М Кар София.
В дивизия „Б“ наградата получи Г-н Мирча Йордаче. Той спечели ваучер за 2 безплатни игри с включено бъги на Голф Клуб & SPA Света София и ползване на рекламен автомобил от М Кар София
В основното класиране, виждаме очаквания сблъсък на върха в дивизия „А“, където вече лидерството на Радо Рашев (17.40) е под въпрос заради много близките резултати на трима претенденти за първото място: Стефан Кралчев (2-ри с 16.50), Алекс Евтимов (3-ти а 15.90) и Пламен Мицански (4-ти с 14.44).
В дивизия „Б“, абсолютен хегемон на върха е Момчил Шишков. Той вече официално премина в „елитната дивизия „А““, но се очаква заработените му точки в края на миналия сезон да го задържат на върха задълго.

Про Голф Спортен клуб

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти