В Беларус футболът не спира, чакаме резултатни сблъсъци

В Беларус футболът не спира, чакаме резултатни сблъсъци

На Разпети петък футболът не спира в някои държави по света и една от тях е Беларус, където днес по програма ще се проведат два мача от местната Висша лига и четири срещи от елитното първенство при резервите.

Winbet e избрал да включи в Super hot залозите си три сблъсъка.

Първият от тях противопоставя Белшина и Смолевичи СТИ. Домакините от Белшина се представят колебливо от началото на сезона и са допуснали поне по едно попадение във всеки един от изиграните до момента четири мача.

Смолевичи СТИ също е неубедителен и запази мрежата си „суха“ единствено срещу Шахтьор Солигорск.

Силите на двата отбора изглеждат изравнени и очакванията ни са за равностоен мач, в който да видим попадения и в двете врати.

Winbet предлага Super hot залог за тази среща – и двата състава да отбележат при завишен коефициент на 2.80 от стартов 2.36.

Следващото предложение на букмейкъра е за двубоя между Шахтьор Солигорск и Слуцк. Гостите от Слуцк са най-резултатният тим във Висшата лига, а Шахтьор няма победа вкъщи, след като загуби от Жодино с 0:1 и направи нулево равенство с Неман.

Слуцк е фаворит в мача и прогнозата ни е, че ще станем свидетели на резултатен сблъсък.

Super hot залогът на Winbet е в срещата да бъдат отбелязани над 2.5 попадения при завишен коефициент на 2.50 от стартов 2.18.

Последното бонус предложение е за двубоя между резервите на Витебск и Динамо Брест. Домакините от Витебск са на дванадесето място, а Динамо е на следващото тринадесето. Двата отбора са сред съставите с най-много допуснати голове през тази кампания и очакванията ни са да станем свидетели на сериозен брой попадения.

Super hot залогът на Winbet за този мач е да бъдат отбелязани над 3.5 гола при завишен коефициент на 1.90 от стартов 1.55.

Множество други предложения за тези двубои и всички останали пазари може да намерите на Winbet.bg, където са налични атрактивни промоции и големи бонуси.

Още от Спорт и бизнес

Виж всички