Журналист разкри, че Хабиб Нурмагомедов лъже, че не може да пътува до САЩ (снимки)

Журналист разкри, че Хабиб Нурмагомедов лъже, че не може да пътува до САЩ (снимки)
Хабиб заседна в Дагестан, няма да може да се бие на 18 април
Хабиб заседна в Дагестан, няма да може да се бие на 18 април

Вчера Хабиб Нурмагомедов взриви социалните мрежи, след като потвърди, че е заседнал в Дагестан и няма да може да участва на UFC 249.

Той трябва да се бие с Тони Фъргюсън в главната битка на 18-ти април, но след забраната на полетите, която наложиха в Русия от 27-ми март Хабиб не може да напусне.

Това обаче не отговаря на истината, защото журналистът Александър Лютиков се е обадил на авиокомпанията "Аерофлот", а те му казали, че днес и в четвъртък руските граждани могат да пътуват до Ню Йорк.

Дейна Уайт: Битката Хабиб Нурмагомедов - Тони Фъргюсън ще се проведе на 18 април
Дейна Уайт: Битката Хабиб Нурмагомедов - Тони Фъргюсън ще се проведе на 18 април

Лютиков споделя, че на уебсайта на Генералното консулство на Русия в Ню Йорк няма информация, че полетите от Русия вече са забранени.

След тази информация, която Александър пусна в социалните мрежи заваляха закани и заплахи по негов адрес. Лютиков се оплака в своя акаунт в Инстаграм, но е категоричен, че няма да трие своите постове. Ето какво сподели той, след като се обадил в авиокомпанията:

View this post on Instagram

Помогаем сохранить главный бой #ufc249 У «Аэрофлота» есть рейс завтра и в четверг. Цена за билет - от 17 до 228 тысяч. Служба поддержки «Аэрофлота» сообщает: этим рейсом могут летать российские граждане. Так что кто хочет - вперед! Ну и очень странный момент: Хабиб говорит, что полетел в Абу-Даби 19 или 20 марта. Но этот полет был абсолютно бессмысленным, поскольку еще 17 марта было объявлено о том, что в Абу-Даби с 19 марта перестанут пускать иностранцев. #хабибнурмагомедов #хабиб #нурмагомедов #ufc #mma #мма

A post shared by Александр Лютиков (@a_lutikov) on Mar 30, 2020 at 5:22am PDT

“Искам да помогна за запазването на основната битка на UFC 249. Авиокомпанията "Аерофлот" имат полет утре и четвъртък за Ню Йорк. Цена на билета - от 17 до 228 хиляди рубли. Службата за поддръжка на "Аерофлот" съобщиха, че руските граждани могат да летят с този полет.

Така че, който иска, то ще може да продължи напред! Това е много много странен момент. Хабиб казва, че е летял за Абу Даби на 19 или 20 март. Този полет беше напълно безсмислен, тъй като на 17 март бе обявено, че от 19 март Абу Даби ще спре да пуска чужденци”.

Това е поредна лъжа около нещата, които се случват в последно време с Нурмагомедов. Само преди ден неговият мениджър Али Абделазиз сподели, че Хабиб не бил в Русия, но се оказа, че това не отговаря на истината.

View this post on Instagram

«Ты создан для того, чтобы пресмыкаться перед нами и заслужить нашего снисхождения. Чтоб на тебя обратили внимание, дали тебе интервью или в голову». Замечательное описание сути журналистики от человека, который чуть больше года назад звонил мне и представлялся двоюродным братом одного из величайших бойцов UFC. Я не планирую удалять этот пост, так что если это и произойдет, то из-за политики инстаграма. #хабибнурмагомедов #хабиб #мма #mma #ufc #дагестан

A post shared by Александр Лютиков (@a_lutikov) on Mar 30, 2020 at 7:45am PDT

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички