Гледай на живо

ЦСКА - София хвърли здрав бой на хърватския Осиек - На живо след 4:2 на стадион "Васил Левски"

Началото на сезона в МЛБ е под въпрос

Началото на сезона в МЛБ е под въпрос

Здравните власти в Калифорния препоръчаха ограничаване на масовите събития в щата поне до края на март, което поставя под въпрос началото на сезона за три клуба в МЛБ. Заради обявената световна пандемия на коронавирус COVID-19 местните здравни институции обявиха ограничение за публика от максимум 250 души на публични прояви, включително спортни събития.

Засегнати от това изискване ще бъдат тимовете на Лос Анджелис Доджърс, Оукланд Атлетикс и Сан Диего Падрес, които по разписание трябва да започнат първенството на 26 март с домакинства в Калифорния. Същевременно щатът Вашингтон въведе пълна забрана за организиране на масови спортни мероприятия, от което пък ще пострада четвърти клуб от МЛБ - Сиатъл Маринърс.

Очаква се до края на работната седмица от ръководството на Висшата бейзболна лига да излязат с генерално решение за евентуално отлагане на началото на сезон 2020. По-рано днес НБА прекъсна своето първенство заради положителна проба за COVID-19 на баскетболиста от Юта Джаз Руди Гобер. От НХЛ ще обявят своя план за действие по-късно тази вечер.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти