Цунами ще е халф и срещу Арда

Капитанът на Левски Цунами е фаворит да заеме позицията в халфовата линия пред защитата и за домакинството на Арда (Кърджали). Треньорът на "сините" Станислав Генчев отново може да прибегне до този вариант, тъй като се очаква Карлос Охене да бъде съхранен за тежкото гостуване на Ботев (Пловдив) в следващия кръг, след което следва пауза в шампионата заради националните отбори.

По време на почивката в първенството ганаецът отново ще има време за възстановяване, за да бъде на линия за дербито с ЦСКА - София веднага след това. Както е известно, той се нуждае от операция, като тя може да бъде направена и по време на зимната пауза.

Левски пусна в продажба билети за домакинството си на Арда

Цунами се представи стабилно в гостуването на Славия (1:0), въпреки че е по-полезен в отбраната. На неговата позиция в защитата пък действаше Кристиан Макун. Очаква се тази подредба да бъде запазена и за домакинството на Арда.

Станислав Генчев гласува много доверие на капитана и харесва подобен тип играчи, които могат да играят на няколко поста. Един от тях е Евертон Бала, който показа сериозно израстване след назначението на новия треньор.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти