Захари Сираков: Моите амбиции и на собствениците са големи, искаме да се класираме напред в ЛЕ

Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков говори на официалната пресконференция преди първия мач на “орлите” в основната фаза на Лига Европа. Разградчани се изправят утре срещу Славия (Прага) у дома, а наставникът на родния тим призна, че ги очаква труден двубой.

Ивайло Чочев: Важно е да тръгнем с успех, за да има спокойствие след това

“Винаги има вълнение преди мач. Това е радващо, че ще играем в основната фаза на Лига Европа с едни сериозни отбори, но е нормално да се представим добре. Ще срещнем 7 различни противника. Радващо е, че започваме с домакинство и се надявам да стартираме с положителен резултат утре.

Запознати сме с отбора на Славия (Прага) и с отсъстващите им футболисти. Но ние се изправяме срещу сериозен отбор, агресивен и ръстов. Трябва да внимаваме от техните силни страни и да противодействаме. Подготвени сме добре.

Имаме идея как да играем утре, как да се противопоставим. Днес на тренировката още ще работим по някои компоненти, за да можем утре да се представим по най-добрия начин.

Много проблеми в състава на Славия (Прага) преди мача с Лудогорец

Аз съм пределно ясен и съм доста амбициозен, както и собствениците. Целта е, ако може да продължим и след Нова година. Нормална е новата програма на турнира. Срещаме различни противници и се съобразяваме с жребия. Ще дадем най-доброто от себе си.

Фокусираме се мач за мач. Сега е европейски мач, после вътрешно първенство. Сега сме фокусирани изцяло за утрешния мач.

Моето желание е да спечелим повече от 9 точки, но всички противници са трудни. Важно е утре да стартираме с положителен резултат, което да ни даде самочувствие”, заяви Сираков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти