"Лигата на талантите" и Мартин Цирков с обзор на Елитната група до 17 години

Екипът на Sportal.bg и "Лигата на талантите" завърши обзора на елитните юношески групи с тази до 17 години. Специален гост бе треньор номер едно за сезона Мартин Цирков, който ръководи Лудогорец U17. Неговият отбор стана шампион за сезон 2023/24, като изпревари Левски с шест точки.

Обзор на Елитната група до 16 години с гост Петър Василев

Цирков сподели мнението си за изминалите мачове и отборите, които са му направили добро впечатление. Той говори за колектива и постоянството, което е изградил, като това са основните причини за доброто представяне на отбора му. Младият специалист обърна внимание на играчите от неговия състав - Елисей Съров и Филип Гигов, които са на подготовка с мъжкия отбор на Лудогорец.

В предаването се повдигна отново въпроса за липсата на елитна група след U17 и какви са плюсовете и минусите при прехода към мъжкия футбол.

През следващият сезон Цирков ще ръководи Лудогорец III, както и отбора до 18 години, който ще участва в купата на БФС. За финал той сподели какви са неговите цели и мечти за футболното му бъдеще.

Ясен Даскалов с обзор на Елитната група до 15 години в "Лигата на талантите"

С този обзор "Лигата на талантите" приключва с обзорите и на трите елитни групи, а в следващите дни очаквайте интервюта с играчите наградените за най-красив гол и най-добро спасяване на втория полусезон.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти