Динчев изреди успехите си на “Армията” и каза на сбогуване: Благодаря ти, ЦСКА!

Кондиционният треньор Кирил Динчев напуска ЦСКА - София. Той се сбогува с “червените” чрез емоционален пост в “Инстаграм”.

Ето какво пише в него:

"Скъпи Армейци, изминаха 9 години от както за първи път стъпих на Армията като човек работещ за Червената идея. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера. През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цял живот. Преминахме през много щастливи и през някои разочароващи периоди. Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете срещу:


Монтана (купа на България) 
Миньор Перник (шампиони В група)
Арда (купа на България)Базел (групи Лига Европа)
Виктория Пилзен( групи лига на Конференциите)
Победата над Рома в София

И разбира се финалът от тази година срещу Септември (купа България 18г), заради който юношите ни ще играят Младежката Шампионска Лига.

За мен те бяха сбъдната мечта и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!

В крайна сметка, нашата задача е да прибавим парченца към Великата Червена История.

Искам да се извиня, ако през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или извън него, искам да благодаря на колегите и съотборниците, с които работихме заедно, за да може ЦСКА да бъде успешен клуб. Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези които са ме упреквали!

Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш !!!

Искам да пожелая на Феновете, възможно най-бързо да гледат пак мачове на собствен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и ръководство да постигнат поставените цели. И накрая, искам да споделя още една моя постигната цел. Има една много хубава песен "още от дете....." е, тя ще важи с пълна сила за двете ми деца, които подкрепяха отбора още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на следващите поколения е наша задача!!!

И за финал...... благодаря ти ЦСКА!”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти