Петев: Левски играе добре и го виждам като претендент за титлата

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев похвали футболистите си след победата с 1:0 над Левски на “Герена”. Също така специалистът добави, че “сините” играят добър футбол и ги вижда като претендент за титлата.

Кошмарът на Левски срещу Лудогорец продължава с пълна сила

“Мачът беше с повече единоборства и бягане. Футболът отстъпи на единоборствата. получи се истинско дерби. Мога да похваля играчите. Днес играхме без грешка в защита.

Второто полувреме имахме няколко ситуации, които да развием по-добре и да отбележим втори гол. Поздравявам нашите играчи и публика.

В мачовете в Европа сме показвали друго лице. Изгубихме много точки заради индивидуални грешки и подценяване на ситуациите.

Левски повече контролираше топката в средната зона, но нямаше чисто положение в последните 20 метра. Знаехме, че ще имаме положения. Голът, който имахме предимство, го бранехме на всяка цена.

Всеки един мач се стремим да подходим максимално професионално. Дербитата с Левски и ЦСКА са по-специални. Трябва да бъдем по-отговорни”, каза Петев, който не отдаде голямо внимание на инцидента с Текпетей, в който по него бе хвърлена бутилка от трибуните.

Левскар хвърли бутилка на терена, Текпетей се свлече на земята (видео)

“В такова дерби всичко може да се случи. Както футболистите, така и феновете искат да победи техният отбор. Има го това навсякъде. Левски играе добър футбол и го виждам като претендент. Имат добри играчи”, каза Петев.

Още от БГ Футбол

Виж всички