Уест Хам договори заместник на Деклан Райс

Английският Уест Хам е постигнал устно споразумение за трансфера на халфа на Аякс Едсон Алварес, съобщава италианският трансферен експерт Фабрицио Романо. 

“Чуковете” ще платят за играча общ пакет от 34/5 милиона паунда на нидерландския гранд. Мексиканецът ще лети за Лондон в следващите 24 часа, след което ще премине задължителните медицински прегледи. Той вече е постигнал договорка за личните си условия през уикенда. Алварес ще премине в Уест Хам, за да замени в ролята на дефанзивен полузащитник преминалия в Арсенал вече бивш капитан на тима Деклан Райс

Поредни разочарования за Уест Хам, напрежението при "чуковете" се покачва

През миналата година той изигра 44 двубоя за Аякс, в които отбеляза четири попадения и подаде 3 асистенции. Той е напът да се превърне в първото ново попълнение на тима за това лято. Уест Хам доста се забави със селекцията до този момент, което доведе и до известно напрежение сред ръководните фактори на “Лондон Стейдиъм”. В последните дни се заговори, че мениджърът Дейвид Мойс е влязал в конфликт със собственика на отбора, след като е поставил ултиматум за нови играчи.

Седмица преди старта Уест Хам отнесе четири гола

Още от Футбол свят

Виж всички