Национал ще става баща за първи път

Футболистът на италианския Козенца Андреа Христов и неговата половинка Марина отскоро са семейство, а малко след като минаха под венчилото на приказна церемония на Апенините, те обявиха щастлива новина.

Защитникът и красавицата очакват първото си дете, сподели самият национал в профила си в социалната мрежа Фейсбук, публикувайки трогателно послание към своята любима.

„Да те срещна беше най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи. Избрах теб и ще те избирам отново и отново, без да спирам и без да се замислям. Ще има милион неща, за които да се усмихвам, но ти със сигурност ще ми бъдеш любимото. Твоето име е любимата ми дума, твоят глас е любимият ми звук, твоите очи са любимото ми огледало, неслучайно използвам толкова много думата “любимо”...а, защото твоята любов е любимото ми усещане. Благодаря ти, че си точно това, което си и с това, че ми даваш толкова любов и най-вече приятелство, което съм искал и имал нужда, през целия ми живот. Благодарен съм… първо, че си в моя живот и второ, че е на път Нашето бъдещо най-любимо нещо. Обичам те! 11/06/23.“, написа Анди.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти