MAD Lions и Здравец Гълъбов продължават да потъват след лекция от SK

Отборът на SK Gaming победи MAD Lions на Здравец "Hylissang" Гълъбов в европейското League of Legends първенство - LEC Summer 2023. Това е четвърта поредна загуба за "лъвовете", които вече се представят повече от плачевно и са с актив от 4 победи и 4 загуби. Утре испанската организация излиза срещу BDS, като в момента французите са с общ резултат от 3/5.

SK премаза изцяло мадридчани в средната част на битката, след като двата отбора играха доста равностойно в началото, въпреки че дори и в ранните части победителите загатнаха, че са по-силни днес. Разликата в убийствата беше много драстична в полза германската организация, като голям принос за това имаше Blitzcrank, който бе избран именно от "професора".

Дуото Draven - Blitz на Carzzy и Hyli се оказа крайно неуспешно и Aphelios - Milio от страна на съперника беше доста по-смислено и резултатно комбо. Изборът на Sylas от Sertuss и резултатът му от 10/10 също допринесе за успеха, като голяма част от днешния мач всъщност бе решен преди самия старт. За MVP бе излъчен джънгълът Markoon, който изненада всички с прекрасната си игра с Poppy и записа 9 убийства и 10 асистенции. 

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти