Познай кой ще победи във финала на Шампионска лига и спечели последен модел игрална конзола

Манчестър Сити и Интер се срещат във финала на Шампионската лига! За да направим този момент още по-вълнуващ, Sportal ви предлага невероятна възможност- мач игра, в която да покажете своите футболни познания и да спечелите награда, която ще ви скрие топката (или по-скоро джойстика) - PlayStation 5 + DualSense Starlight!

Играта е достъпна за всеки. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в Carlsberg Домът на феновете и да дадете своята прогноза за краен резултат от мача - Манчестър Сити - Интер в рамките на редовното време.

Имате три опции - 1 за победа на Манчестър Сити, Х за равен резултат или 2 за победа на Интер. Правилна прогноза ще ви даде възможност да участвате в томбола с останалите победители един, от които ще спечели игрална конзола PlayStation 5 с допълнителен джойстик.

Не пропускайте вълнуващата възможност да се забавлявате, да се включите в играта и да покажете своите футболни познания. Играйте сега , бъдете сред най-добрите и може да бъдете горд собственик на тази невероятна награда

Още от Футбол свят

Виж всички