Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата

Английската преса продължава с различните информации по повод евентуалния трансфер на Мейсън Маунт от Челси в Манчестър Юнайтед

Вестник “Сън” излиза с почти шокиращата версия, че от “Олд Трафорд” обмислят да предложат Хари Магуайър като евентуална разменна монета в офертата си за халфа. Бранителят загуби титулярното си място при “червените дяволи”, но преди време бе спряган като един от харесваните защитници от новия наставник на “сините” Маурисио Почетино, а не особено стабилното представяне в защита на лондончани може да ги накара да обмислят подобен ход. 

Манчестър Юнайтед се опитва да завърши сделката за Маунт максимално бързо

Междувременно “Скай Спортс” съобщава, че очакванията са двете страни да започнат конкретни разговори през този уикенд. Медиите на Албиона твърдят, че няма никакъв проблем с личните условия на Маунт и те са по-скоро въпрос на формалност. Не точно такава е ситуацията между клубовете, като от Челси искат сума от порядъка на над 80 милиона паунда, но от Манчестър Юнайтед не са склонни да платят повече от 45-50 милиона за играч, чийто договор изтича след година. Шефовете на “червените дяволи” работят много усилено именно по този трансфер в момента и се надяват да успеят да го завършат съвсем в началото на лятото, след което да могат да се съсредоточат върху другите си цели.

Маунт: Не заслужавахме подкрепата на публиката, наслаждавайте се на лятото

Междувременно самият Маунт бе заснет в Испания, където отлетя на почивка със своя съотборник Бен Чилуел.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти