Любен Попов спечели 15 титла от турнирите на Интерактив тенис

Любен Попов победи Саркис Харалампиев във финала при напреднали в Първия вечерен турнир на Интерактив тенис и взе 15 купа от най-голямата тенис лига в България. За последен път Попов спечели титла от Мастърса на ИТЛ през юли 2021, побеждавайки в мача за първото място Радослав Владимиров. Сега Любен се наложи над съперника си с 4:2, 4:2 и отново показа, че е един от най-добрите аматьори в България.

Финалът на Първия вечерен турнир се игра в MG Tennis Club, който е любим на много от приятелите на тениса. Условията за игра тук са перфектни, а GreenSet настилката е професионална. Четирите корта в парка Заимов приеха мачовете на 1 Night Tour 2K22 от 14 януари до 11 февруари. Домакините бяха безупречни, а местата за участие и в трите категории се изчерпаха за броени дни.

В мача за купата на напредналите Любен Попов не остави шанс на Саркис Харалампиев, който загуби трети финал в лигата. Въпреки това Саркис постоянно подобрява играта си и със сигурност титлата в най-високия клас на лигата не е далеч.

Първото място при начинаещите в Първия вечерен турнир извоюва Иван Петков. Той победи във финала Станимир Стоянов с 2:1 сета и триумфира с първа титла в Интерактив тенис.

При средно напредналите се играха изключително оспорвани мачове, а до финала стигнаха Боян Драгановски и Атанас Арсов. След великолепен тенис победата взе Драгановски: 4:3, 4:2.

Турнирът беше подкрепен от БОРН - препарати от Германия, които раздадоха на участниците награди на стойност над 500 лв.

Програмата на Интерактив тенис продължава с мачовете на начинаещите от Втория вечерен турнир в спортен комплекс „Свети Йоан“. Отворено е записването за надпреварите на средно напредналите и напредналите, а желаещите могат да заявят участие на www.interactive-tennis.com.

Още от Тенис

Виж всички