Ради Кирилов: Много добър мач за нас, отборът има потенциал

Героят за Славия в днешния мач Радослав Кирилов коментира победата на своя тим над Етър в мач от 29-ия кръг на efbet Лига. Нападателят на "белите" вкара две от попаденията при победата с 3:0 над "болярите".

Славия отчая Етър насред Велико Търново (видео)

"Много добър мач за нас. Първото полувреме не успяхме да създадем положения, но играхме компактно и чакахме момента. Второто полувреме успяхме да ги използваме и заслужено победихме.

Ние продължихме да играем по нашия си начин, но може би Етър заигра по-напред и ни даде пространства, а ние успяхме да вкараме. След тази тежка година успяваме да излезем от тази ситуация и дано продължаваме така.

Днешния мач и миналия с Ботев (Враца) ни носят много важни победи. Вкарахме 5 гола общо, а не допуснахме и това ни дава самочувствие. В отбора има потенциал, до момента нещата не се получаваха, но се радвам, че излизаме от ситуацията.

Не искам да давам оценка на треньорите, просто успяхме да се съберем и да променим нещата вътре в съблекалнята, да сме по-единни и това обърна нещата", заяви Кирилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти