Дел Пиеро иска да продължи да бележи

Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро се надява да продължи головата си серия срещу Дженоа утре. Мачът е изтеглен с два дни напред заради среща по ръгби между Италия и Аржентина, който трябва да се проведе на "Олимпико" в Торино.

Дел Пиеро се разписа в последните три двубоя на "старата госпожа" и се надява да продължи в същия дух. Той бе водещ голмайстор на Серия А за миналия сезон, вкарвайки 21 гола и е напълно възможно да повтори това постижение, ако продължи да играе както досега.

"Много съм доволен от организацията в тима в момента. Отборът е много компактен и в отлична форма. Момчетата показаха истинско желание за борба. В подобна група е нормално великите играчи като Дел Пиеро да изпъкват. Той играе по магически начин в момент и се надява да продължи по същия начин и в следващите мачове", заяви наставникът на тима Клаудио Раниери.

Срещу Дженоа Дел Пиеро и Ювентус се изправят срещу най-резултатния футболист в Серия А до момента - Диего Милито. Аржентинецът има на сметката си 9 гола и със сигурност ще представлява сериозна опасност за вратата на "бианконерите".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти