Папазов посреща "плавите" от границата

България много държи да се представи като любезен домакин пред Сърбия преди днешния сблъсък между двата отбора. Срещата ще отбележи точка на спора в група А на квалификациите за Евро’09. Вчера по обяд към границата потегли Константин Папазов. Техническият директор на държавния тим бе с изричната мисия да посрещне тежките откъм визитки и заплащане гости още преди да пресекат "Калотина". Както е известно, Тити е в отлични отношения абсолютно с всеки колега от школата на западната съседка, а за приятелството му с легендарния Желко Обрадович се носят легенди. Папазов е близък и със сегашния селекционер на съперника – Душан Ивкович.

Сърбите тренираха снощи в "Универсиада" в часа на мача – 21:00 часа. Преди тях на паркета излязоха "лъвовете" на Пини Гершон. Евреинът строи своите на тежък видеоразбор в ранния следобед преди заниманието.

"Тема:Спорт"

Sportal.bg призовава всички фенове да подкрепят българския национален отбор по баскетбол в последния квалификационен мач на състава за Евробаскет 2009 срещу отбора на Сърбия. Двубоят е в събота, 20 септември, от 21,00 часа в столичната зала "Универсиада". Входът е свободен. Нека подкрепим момчетата на Пини Гершон в тежката битка за виза за европейските финали в Полша!

снимка: Марин МАРИНОВ/Sportal.bg

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти