Дяков: Затвърдихме факта, че сме най-добри

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков бе много развълнуван, след като вдигна за втори път в кариерата си Купата на България. Това се случи след победа с 1:0 срещу Ботев (Пловдив).

 "Само времето ще покаже, дано да влезем в групите. Всичко зависи от нас. Трудно се поддържа такова високо ниво. И двата дубъла имат своята стойност. Първият бе първи, а сега затвърдихме факта, че сме най-добри", заяви Дяков.

  "Ако кажа, че съм мислил, че ще направим дубъл, ще излъжа. Първите мачове бяха трудни. Все пак вярвах, че имаме силите и възможностите да направим нещо запомнящо се. Много е банално, но колективът е нашата тайна на успеха. Днес имаше много тичане от всички. Трябва да поздравим отбора на Ботев, който заслужаваше да бъде на финала", добави националният състезател. снимки: Марин Маринов/Sportal.bgВижте феновете на Ботев Пд и Лудогорец по време на финала за купата Лудогорец триумфира с Купата на България Вижте защо прекъсваха на два пъти финала за купата Вижте феновете на Ботев Пд и Лудогорец по време на финала за купата

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти