Португалската Ирина налази Неймар (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Играчът на Барселона Неймар попадна в полезрението на една от най-известните манекенки в Европа. Око на бразилеца хвърли сексапилната португалка Сара Сампайо.

 Двамата се запознаха по време на снимките на реклама за известен сайт за онлайн покер. Те не пропуснаха да се похвалят със запознанството си, качвайки свои общи фотоси в профилите си в Инстаграм. 

"Аз няма как да спечеля", написа Сара под едната от тях. Явно загубата не й тежи, защото тя е с широка усмивка на лице. След това си поиска уроци от Неймар.

 Сампайо е от Порто. От няколко години тя е сред най-оборотните моделки на Стария континент. Сара е сред ангелите на "Виктория Сикрет'с" и лице на модната марка "Калзедония". Миналата година изгря в специалното издание на "Спортс Илюстрейтид" - "Бикини". Така стана първият португалски модел, изгрял на страниците на американското списание. Прави впечатление и приликата й с Ирина Шейк.  Неймар също не останал безразличен към красивата мадама. Според присъствали на снимките за рекламата между двамата определено прехвърчали искри.  

ГАЛЕРИЯ на САРА САМПАЙО - ТУК!!!

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти