Терзиев: Надявам се да получавам повече шансове

Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев заяви, че се надява треньорът Георги Дерменджиев по-често да му гласува доверие. Националът игра при победата над Монтана с 4:0 в турнира за Купата на България.

„Беше важно да излезем мотивирани и да не подценим мача. Даде се шанс на тези, които по-малко играят. Представихме се на ниво. Тежко е през два-три дни мачове, режим, но това ни е професията. Струва си, всеки иска да играе в Шампионска лига. Ако не разполaгаш с толкова много футболисти, ще е убийствено. Умора не се усеща. Който усети умора, сяда да почине един мач", сподели Терзиев.

„Ние сме най-добрият отбор в България, конкуренцията е убийствена. Повече от средноевропейско ниво имаме в Лудогорец. Надявам се малко повече шансове да получавам", продължи защитникът.„Благодаря, че пак съм в националния отбор. Всеки се надява да бъде повикан. Трудна е групата в световните квалификации. Но трябва да си знаем възможностите, няма да стане за месец. Надявам се на положителен резултат срещу Беларус“, завърши Терзиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти