Николета сама на 30 в Индонезия (снимка)

"Остаряваме бавно..." си тананика вече палавницата Ни Ло. Пловдивчанката навърши 30 години вчера, а юбилея си реши да отпразнува на екзотично място в компанията на верни приятелки и дъщеря си от Валери Божинов - Никол.

Лозанова обожава да дразни своите недоброжелатели, като ги кара да й завиждат до пръскане от яд. Тя не спира да си пуска снимки от мечтани дестинации в социалните мрежи, на които често показва маркови дрешки и всевъзможни луксозни придобивки, които не всеки може да си позволи. За никого не е тайна, че в момента здраво я глези и най-голямата й любов - вратарят Николай Михайлов. Той поне е щедър откъм подаръци и изпълняване на прищявки. Дори нямал нищо против да плати далечното пътешествие на Николета, само и само да види усмивката на своята благоверна.

Дъщеря й е навсякъде с нея

"Нищо че отрича, за нея най-големият подарък би бил предложение за брак. С Николай винаги са били голяма любов независимо от другите връзки и разочарования. На него също му е време за дете, вместо да отглежда и двете деца на Божинов. Първо малкия Валерко на Алисия, сега малката Ники на Николета. Няма лошо, просто си му е време за биологичен наследник", съскат кобри интригантки в интернет. Лозанова пък на свой ред отдавна е спряла да обръща внимание на хорското мнение. "Гледам да грабя с пълни шепи от живота, честно казано, мнението на хората ни най-малко ме вълнува", контрира ги набързо Ни Ло. Тя вдигна наздравица от Индонезия, като отбеляза рождения си ден на остров Бали. „30 – звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да „пиша“ новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм – обещавам да видите още по-съвършената ми версия!“, написа Николета.  

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ЗА PLAYBOY СЛОВЕНИЯ - ТУК!!!ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НИКИ МИХАЙЛОВ ТУК!ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЕКСИ СНИМКИ ОТ ИНСТАГРАМ НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!

  Тя пусна и кадър от Бали с чаша вино в ръка, като отново от снимката липсва нейното гадже Николай Михайлов.

Още от Булевард

Виж всички