Николета Лозанова се връща към отбора на блондинките

Най-желаната българска Николета Лозанова поднесе поредната провокация. Този път ….. с кардинална промяна на стила си. Плеймейтката вече не е брюнетка, а смело върви към по-русите тонове. Тези дни тя публикува кадър в профила си в социалните мрежи, на който се вижда удължената й, вече по-руса коса. Повече от година Николета твърдо пазеше отбора на „брюнетките“ като винаги е твърдяла, че така че чувства като в свои води. Но сега изненада дори феновете си в социалната мрежа с новата си прическа – косата й определено е удължена с руски кичури.

На снимката Николета е сама, отдавайки се на пиене на вино и съзерцаване на града отвисоко. Най-желаната жена в България явно е щастливо влюбена, защото е написала „Любовта е розе, което изпивам на един дъх“. Розето е любимото вино на плейметката. Феновете й вече се питат къде е правена снимката и дали това е новия й дом и най-важното, с кого ще живее там? Според запознати смяната на цвета и на прическата говори за някои други промени в живота на жената. Обикновено тя го прави, когато иска да започне нов живот или да стартира на чисто. Дали обаче промяната във външния вид на Николета, се дължи на промяна и в личния й живот, остава да гадаем.

"България Днес"

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НИКИ МИХАЙЛОВ ТУК!ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЕКСИ СНИМКИ ОТ ИНСТАГРАМ НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти