Теодор Иванов: Оптимист съм! Карнобат ще тръгне в правилната посока

В събота Карнобат загуби с 0:4 регионалното дерби с Нефтохимик в среща от 4-ия кръг на Югоизточна Трета лига. Въпреки тежката загуба, президентът на тима Теодор Иванов категорично смята, че футболистите на старши треньора Георги Калоянов тепърва ще се представят на по-добро ниво и с по-добри резултати пред своята вярна публика, която следва отбора както у дома, така и при гостуванията.

"Тежка и закономерна загуба. Мога само да поздравя Нефтохимик за изключително силната им селекция и игра. Бяха с класа над нас и нямаше как да им противодействаме. Млад отбор сме, имаме контузени играчи, които са ни и най-класните, което оказва най-голямо влияние, но това не е оправдание. В края на краищата даваме шанс на всички. Моментът да се сработи колектива е сега, да докажат, че могат да играят на такова ниво. Този шанс трябва да се използва. Аз вярвам, че момчетата ще дадат всичко от себе си в предстоящите срещи. Надявам се да са си взели необходимите поуки, защото подготовката е нормална. Мисля, че нещата ще тръгнат в по-добра посока. Аз съм оптимист. Този временен спад, който се получи, с повече ентусиазъм и вяра в собствените сили ще го преодолеем. Ние се борим да сме в първата осмица, не да бъдем в челото на класирането.

Благодаря на феновете, че подкрепят отбора, а и вярват, че нещата ще тръгнат в по-добра посока. Уверявам ги, че работим по този въпрос. Ще направим всичко възможно да излезем от тежката ситуация“, заяви президентът на Карнобат Теодор Иванов.

 

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти