Солскяер: Имаме нападатели, които могат да създадат големи проблеми на ПСЖ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е на мнение, че повечето отбори не обичат да гостуват на "Олд Трафорд", когато отборът е в подем. "Червените дяволи" имат 10 победи и едно равенство в 11 мача под ръководството на норвежеца, а във вторник им предстои домакинство на Пари Сен Жермен в първи осминафинален мач от Шампионската лига, като французите имат и сериозни кадрови проблеми в състава си.

"Трябва да преоткрием стила на игра на Манчестър Юнайтед, защото много малко отбори обичат да гостуват на "Олд Трафорд", когато сме в подем", заяви норвежецът пред сайта на УЕФА.

"Нужно е да вярваме във възможностите си и да пренесем играта в полето на противника. По времето на сър Алекс Фъргюсън винаги темпото и динамиката в нападение бяха ключови. Аз разполагам с трима отлични нападатели в лицето на Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Ромелу Лукаку, които могат да разчитат на помощта на Джеси Лингард и на Алексис Санчес. Всички те могат да създадат големи проблеми на защитата на Пари Сен Жермен", каза още 45-годишният Солскяер.

"Най-големите мачове в моята кариера като играч бяха тези в Шампионската лига. Когато си достигнал до тази фаза на турнира, всички светлини са насочени към теб. Това са мачовете, които очакваш най-много", добави още Солскяер, който през 1999 година вкара победния гол за Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти