Хесе Родригес е лудо влюбен (галерия)

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече не крие новата си тръпка. Той се показа пред света с половинката си Джанира Барм.Бившият нападател на Реал Мадрид, Бетис и Лас Палмас, който понастоящем играе под наем в Спортинг (Лисабон), е щастлив да има подкрепата на своята любима. Красавицата качи снимка на профила си в “Инстаграм” от тяхна разходка в португалската столица. На нея двамата са с едни и същи пуловери и си разменят любовни послания.“Ти и аз, моето всичко”, пише Джанира, на което Хесе отвръща: “Моето бебче, най-красивото”.

Хесе и манекенката са заедно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището “Каталунската Барби”.

Покрай Барм Родригес изглежда, че най-накрая се кротна. Той сменяше жените една след друга след раздялата си с Аура Руиз. Бившата му също работи като модел.

@@@ Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната мадама малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Аура не спира да обвинява Хесе, че въобще не се интересува от наследника си. Двамата са в непрестанна война. ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДЖАНИРА БАРМ ВИЖТЕ ТУК!!! @@@

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти