Какво се случва с брака на Емили Ратайковски след карантината

Двамата са женени повече от две години, след изненадващата им сватба в Ню Йорк през февруари 2018 година.

И Емили Ратайковски доказа, че любовта й към Себастиан Беър-МакКлард беше по-силна от всякога в неделя.

Бившата сърфистка сподели в социалните мрежи снимка, на която целува мъжа си през маска на лицето спазвайки стриктно правилата заради пандемията от коронавирус, а след това я изтри.

Постът на супермодела се появява, след като тя разкри, че смята, че социалната изолация ще доведе до развод на много двойки.

Що се отнася до собствената й връзка, тя каза пред списание „GQ”, че двамаъа със съпруга си се намират в добра кондиция.

„Интересно беше да съм в карантина и да си женен. Чувствам, че много хора ще се разведат.“, каза тя. - Но съпругът ми и аз сме в добро състояние. И мисля, че съм научила много за това, че съм омъжена, със сигурност.”

Емили сподели, че познава двама души, които са с положителни тестове за коронавирус, също така тя говори за своята тревожност и нива на стрес през това несигурно време.

„Мисля, че това е най-трудната част - този гнусен вид заплаха, който е навсякъде. Очевидно числата се увеличават с всеки изминал ден и познавам двама души, чиито тестове са положителни. По-скоро няма как да се знае колко дълго ще продължи това или тежестта на това. Мисля, че това създава тревожността при повечето хора."

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти