Собствениците на Ман Юнайтед отказаха да се извинят на феновете (видео)

Собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър за пореден път отказаха да се извинят на феновете и да изразят позиция по обвиненията, които бяха отправени към тях в последните дни, както и да вземат отношение по повод протестите на привържениците в неделя, които станаха причина за отлагане на голямото дерби с Ливърпул.

Легенда на Манчестър Юнайтед: Продажбата на клуба е най-правилното нещо в момента
Легенда на Манчестър Юнайтед: Продажбата на клуба е най-правилното нещо в момента

Репортер на телевизия “Скай Нюс” изчака Авраам Глейзър (последният вдясно), задавайки му редица въпроси - “това е възможност за вас - да се извините, може би?”, а след това отправи и втори въпрос дали феновете са просто клиенти за собствениците, но те не получиха отговор от един от членовете на фамилията, който подмина камерата без да каже нито дума.

Феновете на Манчестър Юнайтед недолюбват американците, които купиха клуба през 2005-а, а новата вълна бурни протести срещу тях бе провокирана от желанието на “червените дяволи” да бъдат част от обявената Европейска Суперлига, което не бе комуникирано по никакъв начин с тях. Впоследствие от “Олд Трафорд” се отказаха от тези си намерения, но привържениците поставиха ултиматум в няколко точки и призоваха за незабавна продажба на клуба.

Още от Футбол свят

Виж всички