Мнението на специалиста след тоталния резил на купата: На Балкан му липсва най-добрият му играч

Мнението на специалиста след тоталния резил на купата: На Балкан му липсва най-добрият му играч

Балкан отпадна от турнира за Купата на България, след като претърпя унизителна загуба с 48:90 от Рилски спортист в полуфиналния сблъсък в Панагюрище. Sportal.bg отново потърси компетентното мнение на бившия баскетболен национал Бойко Младенов, който коментира неприятната ситуация за тима от Ботевград.

„На Балкан му липсва най-добрият играч в момента и това е публиката. Видя се, че ако на някой от отборите се е отразило тази година положението, това е на Балкан. По този начин, без привържениците си баскетболистите от Ботевград загубиха и малко самочувствие. Това води и до по-плаха игра. Аз така го виждам, може и проблемът им да е друг.

Рилски спортист не даде шанс на Балкан да се изяви в полуфинала. Играчите на Удо са изиграха перфектен мач в защита и нападение. Игровото време на всички беше разпределено горе-долу по равно. С голям принос са всички баскетболисти по всички показатели. Общо взето един перфектно изигран полуфинал. Хем бяха спестени силите на основните играчи, за да могат да са готови за финала, хем мачът е изигран по перфектен начин.

За Балкан по-лошо от тук нататък не може да бъде, след такъв полуфинал за трофей, който са искали да вземат. Затова от тук нататък би трябвало играчите на Йовица Арсич да се вдигнат, да се мотивират максимално, за да довършат сезона подобаващо.“, коментира пред Sportal.bg Бойко Младенов.

Снимка: facebook.com/basketballfederation

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти