Цецо Соколов: Ходът с назначението на Пранди и Николай Желязков е правилен (видео)

Цецо Соколов: Ходът с назначението на Пранди и Николай Желязков е правилен (видео)

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов разкри в специално интервю за Канал 3, че мечтае да играе на още една олимпиада с фланелката на "лъвовете". Това може да се случи през 2024г. когато диагоналът ще бъде на 34 години.

38 Тренировка на националите по волейбол

 

Соколов се включи към лагера на тима ни в София, като голяма част от заниманията ще са физически, а той очаква в много скоро време да започне и да играе с топка след дългата пауза заради коронавируса. 

"Този лагер е много полезен за нас, защото ще ни даде нужната подготовка преди европейските квалификации. Все още се пазим и внимаваме да не получим контузии. Малко ме е страх да давам 100%, защото тренировките, които правихме вкъщи са много далечни от тези в нормална обстановка. Ходът с назначението на Пранди и Николай Желязков е правилен. Имахме нужда от повече българи в щаба. Младите играчи са много талантливи и мисля, че могат да ни наследят. Ще се опитам да им помогна с каквото мога, както на мен преди години", каза Соколов.

 

38 Тренировка на националите по волейбол

 

"Има четири години до следващите Олимпийски игри. Кой не мечтае да спечели Олимпиадата. Ако от мен зависи ще се раздавам докато мога", добави Цветан Соколов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти