Цецо Соколов: Нямаме някакви първенства, но имаме два месеца да се подготвим за тази европейска квалификация (видео)

Цецо Соколов: Нямаме някакви първенства, но имаме два месеца да се подготвим за тази европейска квалификация  (видео)
Ники Желязков в социална изолация (видео + галерия)
Ники Желязков в социална изолация (видео + галерия)

Един от лидерите на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов сподели по време на днешната открита тренировка на тима, че в момента най-важно е да се подготвят добре физически, защото тази година няма никакви първенства, но през януари има важна европейска квалификация.

"Чувствам се добре. Наистина имаше една голяма пауза, поддържал съм някаква физическа форма, но не съм във формата, в която ми се искаше да съм. Физически съм добре, което е най-важното, а психически съм готов за работа. Наистина се радвам, че започнахме тренировки, защото ми липсваше много", сподели Цецо Соколов.

38 Тренировка на националите по волейбол

"За мен е хубаво да има напрежение, защото те натиска да тренираш до колкото можеш, да достигнеш до някакви лимити. В момента нямаме някакви първенства да играем тази година, но за сметка на това имаме два месеца да се подготвим за тази квалификация за Европейското, която е януари месец, защото реално погледнато клубовете са задължени да ни осигурят само 10 дни преди сбора, което не дава никаква възможност за една подготовка. Така че тези два месеца ще са ни от полза, да се съберем, да изиграем няколко приятелски срещи, дори между нас си, просто да се подредим в игрището и да видим кой какво може да прави и какво не може", каза още диагоналът на България.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти