Кой иска прегръдка от "ДжоКовид"?

Кой иска прегръдка от "ДжоКовид"?

"Новак Джокович може и да е легенда на тениса и лидер в световната ранглиста, но атаките срещу него след злополучните турнири от “Адриа Тур” едва ли скоро ще спрат. Надпреварата в хърватския Задар приключи без финал, след като първо Григор Димитров, а по-късно и още участници дадоха положителни проби за COVID-19. Поредният удар по Ноле идва от Франция. Авторитетното издание “Екип” публикува карикатура, в която Джокович е превърнат в “ДжоКовид”. В комикса грозноватият образ на Ноле пита: “Кой иска прегръдка?”. Сръбските медии определиха действията на френските си колеги като “преминаване на всички граници”.


Едва ли Джокович е предполагал, че турнирите в Белград и Задар могат да му създадат толкова много проблеми и да бъде обвинен за разпространението на коронавируса.

И сръбските издания обаче отбелязват, че Джокович няма оправдание за лошата организация на “Адриа Тур” в условията на пандемия. Като прибавим щурото парти в белградска дискотека, посещенията на различни ресторанти, футболния мач в сръбската столица, баскетболния в Задар, както и селфитата с фенове, критиките са очаквани. Македонският “Спорт” също не спестява нищо на сръбския тенисист: “Сякаш всичко това се случваше не на нашата планета, а на Марс, където коронавирус няма...

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти