Травма мъчи Мартин Божилов преди мачовете с Франция

Травма мъчи Мартин Божилов преди мачовете с Франция
Либерото на националния отбор по волейбол Мартин Божилов е с травма на ръката преди първите мачове в Световната лига във Франция. Тя обаче няма да му попречи да излезе срещу „петлите“. Травмата на Божилов не е нова, но при отсъствието на титулярното либеро Теодор Салпаров, на младока ще му се наложи да стисне зъби за мачовете срещу Франция.

"Той прави тази превръзка, която трябва да му помогне и да го предпази от влошаване, след това стиска зъби и тренира", заяви треньорът на тима Камило Плачи пред пратеника на телевизия TV7 във Франция Петър Стоянов.

Очаква се специалистът да направи своя дебют като първи треньор този петък срещу Франция. "Да кажем, че нямам определени страхове. На възраст съм, в която мога да бъда спокоен. Единственото притеснение, което имам е, че трябва да направя така, че отборът да играе добре", каза още италианецът.

Мачовете на България срещу Франция ще бъдат излъчени от TV7 в петък и неделя. 

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички