Пламен Константинов и Ники Иванов ще анализират Световната лига по TV7 и NEWS7 (ВИДЕО)

Пламен Константинов и Ники Иванов ще анализират Световната лига по TV7 и NEWS7 (ВИДЕО)

България излиза срещу Франция в първи двубой от Световната волейболна лига. Срещата е довечера, от 21:30 часа и ще бъде излъчена пряко по TV7.

В екипа на TV7 и NEWS7, в чиито ефир ще бъдат предавани пряко всички мачове на "лъвовете", влизат две известни имена, двама бивши национали - Пламен Константинов - Гибона и Николай Иванов.

Преди мачовете ще има студия, в които ще бъдат анализирани самите срещи, тактиките, ще има много статистика и още доста новости. Двамата ще се опитат да бъдат максимално полезни на зрителите, които да могат лесно да асимилират нещата от двете страни на мрежата.

"Важно е масовата публика да започнат да разбират тънкостите на играта, тогава ще заобичат повече волейбола", коментира Пламен Константинов.

"Детайлите на играта са важни, по-лесно се разбират тогава нещата от зрителите. На първо място по отразяване на мачовете са поляците, но доста неща ще са взаимствани и от още една водеща в това отношение държава - Италия", сподели Иванов.


В сравнение с предишните години, 5-6 от опитните ни волейболисти липсват, а паралелно с това има и треньорска рокада. При всички положения тимът на България ще изглежда по различен начин.

ВИДЕО - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички