Волейболистите ни пристигнаха във Франция (ВИДЕО)

Волейболистите ни пристигнаха във Франция (ВИДЕО)
Националният ни отбор по волейбол е вече във Франция. TV7 и NEWS7 ще излъчат пряко всички срещи на "трикольорите".

"Зала "Аксон" в Монбелиар ще приеме първия мач на мъжкия национален отбор по волейбол в тазгодишното издание на Световната лига срещу Франция.

Само преди няколко дни съоръжението е било изпълнено до краен предел за европейската квалификация по хандбал за жени между Франция и Хърватия. 

Капацитетът на залата е 5 хил. зрители, но заради ниската популярност на волейбола в региона очакванията за петъчния двубой са за не повече от 3 хил. почитатели на трибуните.

Домакините са определили цени на билетито от 20 евро, но към този момент интересът на местните фенове към срещата е доста вял. 

Националите пристигнаха в Монбелиар след две прекачвания - в Мюнхен и Базел, като вторият полет се оказа истинско предизвикателство за селекцията на Камило Плачи.

Тази вечер националите направиха и първата си лека тренировка в зала "Аксон" веднага след френските си колеги. Селекционерът Камило Плачи, мениджърът Владимир Николов и капитанът Тодор Алексиев пък получиха официална покана да гостуват на кмета на Монбелиар.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички