Волейболните национали се губят в Швейцария

Волейболните национали се губят в Швейцария
Националният отбор по волейбол изпадна в малко конфузна ситуация след кацането си в Базел. Градът е пресечна точка на три държави - Швейцария, Франция и Германия, и това довело до объркване на автобуса, който взел нашите от летището.

Вместо за Франция, групата поела към Швейцария, но грешката била коригирана сравнително бързо. След около час път с автобус тимът ни пристигна в Монбелиар, където е първият мач от гостуването на Франция за Световната лига. Двубоят е в петък от 21,30 часа българско време и ще бъде предаван по ТВ 7.

След пристигането си в Монбелиар, националите бяха приятно изенадани от условията в хотела. Комплексът се състои от малки къщички, в които са настанени по 4 човека.

Кметът на градчето, което е с население от около 25 хиляди жители, е поискал да се срещне с треньора Камило Плачи, мениджъра Владимир Николов и капитана Тодор Алексиев.

Тримата ще посетят утре градоначалника, който бил голям фен на спорта. Залата в Монбелиар е с капацитет 5800 седящи места и се очаква да бъде пълна за утрешната среща.

В събота националите ще пътуват до Мец, където е втората среща с "петлите". Мачът е в неделя от 19 часа наше време.

в."24 часа"

Още от Волейбол

Виж всички