Стойчо Младенов: Не сме се отказали от Венци Христов (видео)

Стойчо Младенов: Не сме се отказали от Венци Христов (видео)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че не е изгубил надежда, че в отбора ще бъде привлечен нападателят на Берое Венцислав Христов. Екзекутора от Ливърпул говори пред журналистите след завръщането на "червените" от лагера в Турция. Той беше много доволен от изиграните контроли и от старанието на футболистите.

"Според мен изпълнихме на 100 процента заплануваната програма. Контузията, която Пламен Крачунов получи още в Гърция, го забави изключително много в сравнение с останалите, но ще му се направи отделна програма, за да може по-бързо да настигне своите колеги", каза Младенов.

"Иван Стоянов е доказан футболист. Не се подвоумих нито за миг, когато се появи възможност да го привлечем. Той може да ни помогне изключително много. Ще го използваме там, където е най-силен - по фланга. Той ни дава още една опция, която имам възможност да използвам", каза още Младенов.

"Гуидо Ди Вани е с договор до лятото с опция за още една. Направили сме предложение към Брайън Ереро, имаме малки различия, но сме категорични в нашата оферта. Ако я приемат, ще подпишем, ако не я приемат, ще се разминем", завърши наставникът на ЦСКА.

 

По-рано днес от Берое бяха категорични, че вече няма шанс Венци Христов да премине на "Българска армия", но Младенов вярва, че националът може и да облече екипа на ЦСКА.

"Обявих преди няколко дни, че ще чакам до последния момент Венци Христов. Вярвам и се надявам, че ще бъде привлечен. Разбира се, не на всяка цена, но привличането на Венци също е едно от важните неща в нашата стратегия. Аз имам търпение, рискувам в случая, не привличаме друг централен нападател, ще го чакаме до последно", коментира той.

"От вас научавам за декларацията на Берое. В такъв случай по-добре да не го коментираме. Там има клауза, от която може да се възползва всеки един клуб по всяко едно време, стига състезателят да го позволи. Пробвахме и Омар Косоко като нападател, ако няма друг човек, той ще бъде една от опциите за тази позиция", допълни треньорът на "червените".

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРИБИРАНЕТО НА ЦСКА В СОФИЯ
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички