Националният отбор с проблем с екипировката (ВИДЕО)

Националният отбор с проблем с екипировката (ВИДЕО)

Националният волейболен отбор на България има проблем с екипировката. За това призна селекционерът на тима Пламен Константинов.

"Определени компромиси трябва да се правят, но не и да се стига до крайности. За съжаление екипировката не е дошла. Очаква се, но не е дошла, защото има забавяне в плащането. Така, че вече направих компромис. Вече Асиск Европа не е Асиск Италия. Може би Асиск Италия правеха някакви компромиси до този момент. В момента Асиск Европа работи така, че ако категорично не е ли платено всичко, не изпращат нищо. Ние официални екипи имаме, така че голи няма да играем. Въпросът е вече с останалата част от екипировката, но се надявам да се реши въпроса", сподели Константинов.

"В щаба ми не е миналогодишния ми помощник Алесандро Пироли, но имаме нов кондиционен треньор, казва се Фабрицио Витали, но те са в комуникация със стария. Tе са работили общо взето по една и съща програма, така че няма да променяме нищо. Ще ни помага разбира се и Юлиан Карабиберов, защото имаме два отбора и ще ни трябват поне двама на разположение кондиционни треньори. Но пак казвам програмата ще е съчетана и ще се работи по една система", коментира промените в щаба си наставникът на България.

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от пресконференцията на ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички