Томов за футболистите на Марек: Голям майтап, разсмяха ме до сълзи

Томов за футболистите на Марек: Голям майтап, разсмяха ме до сълзи

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов коментира пред "Тема Спорт" съдийството на мача с Марек и поведението на играчите на дупничани в края на срещата. Силната фигура на "Армията" не изрази притеснение от изпуснатите точки, но нападна косвено основния конкурент за титлата Лудогорец.

"Какво да кажа за срещата с Марек - смешна работа, грозна! Само така мога да определя съдийството и въобще случилото се по време на мача. Но ме порази нещо друго - поведението на футболистите на Марек в края на мача. Никога не се бях смял толкова, до сълзи ме докараха - седят си прави и изведнъж - лягат. На 10 метра около тях няма наш играч, а те падат все едно куршум ги е ударил (смее се). Беше голям майтап, какво ли не измислиха, за да бавят мача. Но какво да се прави, Стойчо си го каза много хубаво - селска история. И още нещо - трябваше задължително да получим втора дузпа. Нарушението срещу Милисавлевич бе кристално", каза Томов.

"Вярно, изпуснахме две точки, но не смятам, че това ще ни се отрази чак толкова лошо. Грешки се допускат. Все още имаме аванс пред Лудогорец, не се притеснявам. Шансовете ни за титлата не са намалели. Ще се справим. Да ни притискат, каквото искат да правят, но ние няма да се предадем", категоричен бе Томов.

"Не ми се струва коректно трета страна да премира съперниците ни в мачовете. По този начин се създава предпоставка отборът, на който е обещан бонусът, след това да загуби без съпротива директния сблъсък. Тези практики не са нови, не ги одобрявам и трябва да се намери начин да им се сложи край", добави още Томов по повод информацията, че Марек е заработил солидни премии за спечелената точка от ЦСКА.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Лафове

Виж всички