Гледай на живо

Официалната церемония "Футболист на годината" 2022

Наказват съдията на Марек - ЦСКА

Наказват съдията на Марек - ЦСКА

Съдията на мача Марек - ЦСКА ще бъде изваден от нарядите. Александър Костадинов е получил ниска оценка заради слабото си представяне на стадиона в Дупница. Най-вероятно тя е дори под кота 8. В съдийските среди е отбелязано, че Костадинов не е отсъдил чиста дузпа за нарушение срещу „червения" Неманя Милисавлевич. Имал е и много занижен критерий за картони. Ощетил е също и Марек - заради спестено изгонване на Марин Оршулич в добавеното време.

Похвала за изявите си е получил асистентът Пламен Георгиев, който сигнализира за отсъдената дузпа в полза на ЦСКА. Главният Костадинов първо призова играта да продължи. Санкция ще понесе и реферът зад вратата Георги Димитров, защото е трябвало да каже на главния за нарушението срещу Милисавлевич.

Костадинов беше изваден от листата с международни съдии, а след това и от „А" група. По-късно беше вкаран в специална графа на рефери от „Б" група, които понякога получават наряди и за елита. Такива още са Ангел Ангелов и Георги Игнатов. Освен това арбитрите разказват, че Костадинов много често е ангажиран като аташе към международните съдийски бригади, които ръководят мачове на Лудогорец в европейските турнири.

"Труд"

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg


"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички