ЦСКА-София застана зад Йорданеску и обяви кой пречи на клуба

ЦСКА-София застана зад Йорданеску и обяви кой пречи на клуба

Ръководството на ЦСКА-София застана зад старши треньора Едуард Йорданеску и отхвърли всички информации за скорошна смяна на румънския специалист.

"Ръководството на ЦСКА определя като спекулации и интриги многобройните писания за предстояща смяна на наставника на тима Едуард Йорданеску. В знайни и незнайни медии и сайтове заваляха статии за треньорска рокада и преговори с нови наставници, които не отговарят на истината. Има също така 2-3 подводни камъка, без акредитации за стадион "Българска армия", които в желанието си да се слагат и харесват на други отбори, хитро и нагло се опитват да манипулират армейската общност, мислейки си, че така оказват някакъв натиск на клуба, треньорите и футболистите.

Досега си мълчахме, за да не се трови атмосферата, но предупреждаваме кукловодите и техните слугинажи, че ако се продължи в същия дух, то и ние ще отговорим по-остро и подобаващо. Мощно и по армейски!

Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време, трябва доверие и подкрепа от всички.

И едно важно пояснение. Всички решения за назначаване, смяна или каквото да е било, касаещо старши-треньора на тима, се взимат съгласувано от тримата акционери в клуба - г-н Гриша Ганчев, г-н Юлиян Инджов и г-н Христо Стоичков. Тримата твърдо стоят зад ОТБОРА!

Останалото са зле написани свободни съчинения", се казва в официално съобщение в клубния сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички