Загубите не му влияят - Йорданеску постави нови искания и демонстрира високо самочувствие

Загубите не му влияят - Йорданеску постави нови искания и демонстрира високо самочувствие

Наставникът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску направи силно изказване след загубата с 1:2 от ЦСКА-София.

“За мен този мач беше отворен към всякакъв резултат. На нас ни трябва повече опит. Лудогорец все пак играе в групите на Шампионската лига. Може да съм млад треньор, но постигам целите си. Бъдете сигурни в това. В предишния си отбор играх финал за купата. Трябва да направим серия от пет поредни победи. Ако продължа да работя в ЦСКА, ще искам селекция.

Футболистите трябва да разберат, че трябва да има постоянство. Не може два мача да бием, а после два да загубим. От няколко месеца подсказвам, че част от играчите не са на нивото на ЦСКА. Няма да споменавам имена, това си е между нас. Има футболисти, които са взети без мен, искам да участвам в селекцията. Трябва да сме внимателни в подбора на играчи”, заяви Йорданеску.

“Бяхме се съсредоточили в подготовката за този мач. Затова не съм чел какво е излизало в пресата относно нашата селекция. Никога няма да си измия ръцете с моите играчи, но ни трябват поне 4-5 нови попълнения. Не съм чак толкова ядосан, просто съм разочарован от загубата. Не се чувствам напрегнат дали ще остана на треньорския пост. Не мисля да подавам оставка. Имам договор с ЦСКА и желанието ми е да работя, за да се развиваме.

Много неща трябва да се променят в отбора. Не всичко зависи от мен, тъй като съм само треньор. Има и ръководители. Искам да работя и да постигна успехи. Ако пък не, Йорданеску не бива да бъде водещата тема в ЦСКА. Аз без работа няма да остана”, добави треньорът на “червените”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти