Фенклуб "Сектор Г" с послание до футболистите на ЦСКА-София

Фенклуб "Сектор Г" с послание до футболистите на ЦСКА-София

Привържениците на ЦСКА-София от фенклуб "Сектор Г" излязоха с послание до футболистите на тима, което бе публикувано в страницата на организацията във "Фейсбук".

Ето какво пишат привържениците на ЦСКА-София:

"През последните месеци множество критици и лаици предричаха края на ЦСКА и Северната трибуна. Копаеха ни гробове, сееха интриги и се опитваха всячески да ни разединят.

За ужас на всички зложелатели обаче, ние показахме, че армейският дух е жив, а червената общност - по-консолидирана и обединена от всякога! Кръг след кръг, червеното ехо отекваше 90 мин., заглушавайки всяка частица омраза. Рекордна посещаемост за последните години беляза и дербито с "онези", но за разлика от тях, ние подкрепяме ЦСКА във всеки един мач и навсякъде. Сектор "Г" доказа, че е сърцето и душата на отбора и безспорен доминант в България. Било е, е и ще бъде!

А на футболистите искаме да кажем следното: Време е за мъже! Червената фланелка значи отговорност, дълг и максимално себераздаване. Време е да достигнете нашето ниво. Тогава наистина няма да има кой да ни спре!".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти