"Сините": Левски е бил и ще продължава да бъде люпилня за таланти

"Сините": Левски е бил и ще продължава да бъде люпилня за таланти

За волейболистите от мъжкия отбор на Левски София настоящия сезон 2016/2017 приключи, след като „сините“ отпаднаха в четвъртфиналите на Суперлигата. От ръководството на ВК Левски направиха равносметка за представянето в родния шампионат и на европейска сцена.

След като нещо достигне своя край, е редно да се направи опит за равносметка...

Можем ли да сме доволни от постигнатото през сезона? Едва ли... Завършихме, точно така, както и започнахме - с колеблива игра и без аргументи срещу преките съперници. Определено под стандартите на отбор, носещ името Левски и далеч от очакванията на сините привърженици.

Не издържахме на напрежението в най-важните мачове, там където реално показваш кой си и какво можеш. Все пак не всичко беше толкова мрачно. Някъде там през януари изпитахме страхотни емоции и за момент повярвахме, че всичко най-хубаво е пред нас - с млад и талантлив колектив, който може да върви само нагоре!

Това все още е така. След кратка почивка, започваме работа и подготовка за следващия сезон. Междувременно, няма да страдаме от липса на новини! И може би най-важното - надяваме се преди следващия сезон да обявим начало на проекта по изграждане на зала, с което отбора най-накрая да има свой дом.

Нека все пак обърнем внимание и на успехите си. Ако при мъжете резултатът е незадоволителен, то при подрастващите ние сме отличници. В две от трите ни детско-юношески формации нашите отбори завършиха на първо място в редовния сезон и с нетърпение очакваме следващите фази.

Левски е бил и ще продължава да бъде люпилня за таланти

Благодарим на всички, които ни подкрепяха през тази година, бъдете с нас и през следващата! Ще се постараем да го заслужим.

И за да завършим с положителна нотка, използваме снимка от мача с Абиант Ликъргъс - най-хубавия спомен през годината!

ВК Левски София

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти