Тръмп: Нуждая се от повече постоянство

Тръмп: Нуждая се от повече постоянство

Победителят в Шампионата на Обединеното кралство 2011 и носител на 8 ранкинг титли по снукър Джъд Тръмп сподели в интервю за World Snooker, че се нуждае от повече постоянство през настоящия сезон 2018/19. Вече седем години Асото в колодата е утвърдена част на елита в джентълменския спорт, но световната титла му убягна и през 2018-а, а последният му трофей е от Европейския Мастърс на 8 октомври 2017-а.

Именно поради тази причина той сподели, че се съсредоточава върху тренировките в стремеж да намери повече постоянство в резултатите си, които през настоящата кампания не са много обнадеждаващи. Той отпадна във втори кръг на World Open след 3:5 от Гари Уилсън и в първи кръг на Шанхай Мастърс след 2:6 от Кайрън Уилсън.

На Тръмп му предстои участие в Шампионата на Китай следващата седмица, след което ще се насочи към Ломел, Белгия, където ще опита да спечели за трети пореден път Европейския Мастърс.

“Знам, че ако играя добре, мога да спечеля всеки мач, но се надявам да почна да печеля повече, когато не се представям по най-добрия начин. Не можеш да играеш винаги на топ ниво, защото сезонът е много дълъг, а конкуренцията - жестока. Най-важното е да съм солиден и постоянен”, обясни Тръмп пред World Snooker.

Още от Снукър

Виж всички