Ракетата с лек аванс пред Уилсън в полуфинала

Ракетата с лек аванс пред Уилсън в полуфинала

Рони О’Съливан води с 5:4 на Кайрън Уилсън след първата сесия на полуфинала им в Шанхай Мастърс. Ракетата продължава по отличен начин до момента защитата на титлата си от миналия сезон, но пък съперникът му се стреми да запише забележителна 20-а поредна победа, след като спечели титлите в “Пол Хънтър Класик” и Световното първенство по снукър с шест червени.

Именно Воина направи серии от 62 и 75, за да дръпне с 2:0 фрейма, преди Гения от Чигуел да осъществи обрат, включващ великолепна серия от 135 за 3:2. В шестия фрейм имаше истинска драма, след като Уилсън се бе развихрил между топките и при брейк от 66 пропусна елементарна червена. О’Съливан наказа непредизвиканата грешка с невероятно разчистване на стойност 49, което му беше достатъчно за спечелването на партията.

Следващите два фрагмента отидоха на сметката на Воина, който не спираше да поддържа интригата, като все пак Рони грабна последния фрейм за сесията и си осигури минимален аванс преди продължението от 14:30 часа българско време.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти