Антон Недялков: Не съм предател! Искам да играя голям футбол

Антон Недялков: Не съм предател! Искам да играя голям футбол
Новото попълнение на Лудогорец Антон Недялков сподели първите си впечатления след трансфера си в шампиона на България. Защитникът се присъедини към “орлите” след престой в американската "Мейджър Лийг Сокър", където игра за отбора на ФК Далас.

“Тук съм да играя голям футбол. Определено има много добри футболисти. С новите попълнения, които са направени, ще стигнем далеч. За мен е добре да има конкуренция. Ще имам по-голяма мотивация да се доказвам всеки ден. Мисля, че съм оставил съм добри впечатления на "Българска армия" и на феновете. Не съм направил лоши неща, за да ме обвиняват и да ме наричат предател. Всеки мач, в който съм играл за ЦСКА, съм се раздавал. Запознах се с Аутуори, защото днес отборът има мач. Утре ще се срещнем, за да разговаряме повече. Той е голямо име и е постигнал успехи. Не съм готов напълно, но мисля, че следващите седмици ще съм готов да помогна на отбора”, започна Неделяков.

“В Америка е доста по-различно от България и Европа. Всичко е много професионално. Хората са възпитани и има много добри футболисти. Футболът се развива. Мисля, че съм оставил добри впечатления. Явно са поискали да се разделят с мен”, коментира защитникът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти