Гледай на живо

"От дузпа в тъч" с Георги Илиев, Кокала, Добрин Гьонов и Мартин Георгиев

Тодор Алексиев може да се върне в националния отбор

Тодор Алексиев може да се върне в националния отбор

След всички лоши новини, с които напоследък е засипан националният отбор по волейбол, най-после е ред и на хубавите. Въпреки, че не взе участие в Лигата на нациите, вероятността посрещачът Тодор Алексиев да се завърне в състава на Пламен Константинов за световното първенство остава. 

"Видях се с Тодор Алексиев. Със сигурност, ако може, той ще дойде да помогне. Не знам какво са си говорили с Пламен и какво са се разбирали. Тошко направи страхотен сезон в Гърция, игра много добре и стана шампион. Каза ми, че се чувства добре и може да помогне.  Ние като федерация си избираме треньор, съответно треньорът си избира щаб и ние разчитаме на това, което ни каже той. Иначе защо да си избираме треньор, ако трябва ние да му казваме какво трябва да прави. По принцип както казва Пламен, за един състезател, който е над 30 години, влизането в състезателна форма е по-трудно.


България срази Аржентина с 3:0

Един треньор иска да ползва състезателя на максимума от възможностите му. Всеки треньор си има виждане. Ако погледнем гледните точки, Пламен е прав за себе си, Тошко може би е прав за себе си. Той казва, че на него ще му стигне времето, за да влезе в ритъм.", разкри пред BGvolleyball.com Любо Ганев.

Тодор Алексиев подписа договор за 1 сезон с Олимпиакос

Припомняме ви, че Тодор Алексиев не започна подготовка с националите в началото на май. Селекционерът на тима Пламен Константинов пък обяви, че няма да прави промени в състава за световното, което изключи Алексиев от сметките му.

Още от Волейбол

Виж всички